بینی ها براساس نوع بافت و غضروف بینی دسته بندی می شوند ، بینی هایی که حجم غضروف آن زیاد باشد و پوست نازکی داشته باشد ، بینی استخوانی نامیده می شود . این بینی ها در صورتی که فرم مناسبی نداشته باشند ، طی جراحی بینی استخوانی در شیراز اصلاح فرم شده و زیبا می شوند. در ادامه این مطلب از دکتر مرادیان ، ، در رابطه با پروسه جراحی بینی در شیراز اطلاعات بیشتری ارائه می دهیم و شما را با انواع مدل های مناسب برای بینی استخوانی و چالش های این نوع بینی ها آشنا می کنیم.
برای ارتباط مستقیم با دکتر مرادیان فرم تماس زیر را پر کنید.
هدف از جراحی بینی استخوانی در شیراز چیست ؟
بینی استخوانی ، به طور معمول طول زیادی دارد و برآمدگی بر روی آن نمایان است. به همین دلیل اغلب افرادی که بینی استخوانی دارند ، خواستار بهبود ارتفاع و قوز بینی خود هستند. با توجه به ویژگی های ظاهری بینی استخوانی به راحتی می توان تشخیص داد که نوع بینی چیست . کشیدگی بینی در نیم رخ ، تیغه مستحکم ، قوز یا برجستگی روی بینی و دارا بودن پوست نازک از بارزترین مشخصات ظاهری بینی گوشتی هستند .
تغییر فرم بینی بدون عمل بینی استخوانی امکان پذیر است؟
همانطور که گفته شد اغلب متقاضیان جراحی بینی استخوانی در شیراز ، به دنبال کوچک شدن تیغه بینی و بر طرف کردن قوز بینی هستند که این امر تنها از طریق روش تهاجمی جراحی ، امکان پذیر است. جراح بینی شیراز باید به اسکلت بینی دسترسی داشته باشد که بتواند هر گونه تغییر مد نظر را بر اسکلت بینی اعمال کند . تراشیدن اسکلت بینی یا برداشتن و اضافه کردن غضروف ، نیازمند دسترسی مستقیم راینولوژیست به ساختار بینی است به همین دلیل برای تغییر فرم بینی نیاز است که جراحی انجام شود . افرادی که به دنبال تغییر فرم بینی استخوانی هستند ، ولی تمایلی به انجام عمل بینی ندارند ؛ اغلب از عوارض بیهوشی یا تیغ جراحی ، واهمه دارند و به دنبال روش های غیر تهاجمی هستند . در این بین با روش لیزر نیز مواجه می شوند ، اما لیزر نمی تواند فرم بینی را تغییر دهد و تنها برای رفع مشکلات پوست بینی مناسب است ؛ در نتیجه بهترین راه برای تغییر فرم بینی ، عمل زیبایی بینی است.
تاثیر پوست بر نتیجه عمل بینی استخوانی
جراحی زیبایی بینی ، برای افراد مختلف ، نتیجه متفاوتی دارد ؛ زیرا ساختار بینی هر شخص با شخص دیگر متفاوت است و ساختار بینی نیز در نتیجه به دست آمده از رینوپلاستی تاثیرگذار است . بینی از غضروف ، استخوان و پوست تشکیل شده و این ترکیب در تمام انسان ها یکسان است ؛ اما در این بین ، جنس ساختارهای آن ها از جمله جنس پوست بینی گوشتی با استخوانی متفاوت است. ویژگی های بینی هر فرد ؛ مانند پوست بینی ، استحکام استخوان و غضروف از عوامل تعیین کننده فرم بینی جراحی شده هستند . پوست در تعیین نتیجه جراحی زیبایی بینی تاثیر بسزایی دارد و بیمارانی که پوست بینی آن ها نازک است ، نتیجه بهتری را کسب خواهند کرد . به دلیل پوست نازک بینی استخوانی این نوع از بینی ، برای جراحی فانتزی بینی ، مناسب است و به راحتی ، ظرافت بینی جراحی شده را نشان می دهد .
نتیجه جراحی بینی استخوانی در شیراز با دکتر مرادیان
بینی های استخوانی به دلیل پوست نازک و غضروف های محکمی که دارند ، هیچ محدودیتی در فرم دهی ندارند. بینی های استخوانی را می توان به دو فرم طبیعی و فانتزی جراحی کرد.
- بینی طبیعی
این فرم از بینی دارای قوس و نوک سربالا نمی باشد و هدف از انجام آن تنها برطرف کردن ایرادات و مشکلات ظاهری بینی است.
- بینی فانتزی
این فرم از بینی دارای نوک سربالا بوده و بسیار کوچک می باشد.
عامل تعیین کننده در نتیجه جراحی بینی استخوانی در شیراز ، سلیقه متقاضی و تناسب بینی با دیگر اجزای چهره می باشد. لازم به ذکر است که فرم بینی طبیعی برای آقایان و افرادی که اجزای صورت آن ها درشت می باشد ، مناسب تر است.
جدیدترین تکنیک جراحی بینی استخوانی
به طور کلی جراحی زیبایی بینی در شیراز با استفاده از دو تکنیک باز و بسته انجام می شوند. عمل زیبایی بینی به روش باز نسبت به روش بسته جدید است. این روش به دلیل مزایایی که دارد ، در رینوپلاستی بینی های استخوانی استفاده می شود. در ادامه تکنیک باز عمل بینی استخوانی در شیراز را شرح می دهیم.
عمل بینی استخوانی با روش باز چگونه است ؟
در روش باز ، همانطور که از نامش نیز پیدا است ، جراحی برای دسترسی به ساختمان بینی ، نیازمند باز کردن یا شکافتن پوست بینی است. این شکاف که در بین دو حفره بینی ایجاد می شود ، دسترسی و دید مستقیم به جراح می دهد. بدین ترتیب دکتر حسین مرادیان ، جراح بینی شیراز ، می تواند با برآوردهای زیبایی شناسی و حفظ سلامتی زیباجو ، قوز بینی را برطرف کند ، در صورت نیاز به بینی قوص دهد ، حفره های بینی را کوچک کند و هر اقدام دیگری در جهت زیبایی بینی انجام دهد.
مزایای عمل باز بینی استخوانی
- ریسک کم
- امکان ایجاد تغییرات پیچیده و گسترده
- امکان تغییر فرم بینی به حالت فانتزی ، نیمه فانتزی و طبیعی
- معایب عمل باز بینی استخوانی
- مدت زمان طولانی عمل
- تورم زیاد
- وجود بخیه در سطح بینی
توجه ! این معایب که نسبت به روش بسته عنوان شده است ، در واقع نشان دهنده دقت پروسه عمل باز هستند.
آیا جراحی بینی استخوانی به روش بسته هم انجام می شود ؟
در مواقعی که قوس بینی زیباجو زیاد نباشد و به طور کلی ، فرم بینی وی نیامند تغییرات جزئی و کم باشد ، پزشک ممکن است جراحی بسته بینی را انتخاب کند. این روش جراحی نیز درست مانند اسمش ، بدون هیچ گونه برشی انجام می شود. در عمل بینی استخوانی در شیراز به روش بسته ، پزشک به وسیله ابزار پزشکی ، حفره بینی را از داخل بالا می برد و در آن جا نگه می دارد. بدین ترتیب دسترسی غیرمستقیمی برای خود ایجاد کرده است که طی آن می تواند تغییرات لازم در ساختمان بینی را انجام دهد.
مزایا عمل بسته بینی استخوانی
- بدون برش و بخیه در سطح بینی
- تورم کم
- کوتاه بودن فرآیند عمل
- معایب عمل بسته بینی استخوانی
- قبل استفاده در تغییرات جزئی
- احتمال ریسک بالا در تغییرات زیاد
- دسترسی غیر مستقیم پزشک
عوارض جراحی بینی استخوانی
یکی از عواملی که در پایین آمدن احتمال بروز عارضه ناشی از رینوپلاستی بینی بسیار موثر می باشد ، دکتر بینی است. به طور کلی هر چه جراح از مهارت ، تجربه و تخصص بیشتری برخوردار باشد ؛ نتیجه به دست آمده از فرآیند تغییر فرم بینی استخوانی ، بیشتر مورد رضایت قرار می گیرد. همچنین احتمال بروز عارضه ناشی از آن کمتر خواهد بود. عامل دیگر ، رعایت نکات قبل و بعد از عمل زیبایی بینی می باشد که افراد باید در رعایت آن ها دقت کرده و کوشا باشند.
نحوه برداشتن قوز بینی در جراحی بینی استخوانی
داشتن قوز و برآمدگی روی پل بینی از ویژگی های بارز و شایع بینی های استخوانی است. به صورت کلی بیشترین مشکل افرادی که برای انجام عمل بینی استخوانی در شیراز اقدام می کنند ، در رابطه با برداشتن قوز بینی می باشد. خوشبختانه برداشتن این برآمدگی به راحتی با انجام جراحی زیبایی بینی امکان پذیر بوده و اغلب با نتایج بسیار خوبی همراه است ؛ چرا که بینی عضو برجسته صورت بوده و ایجاد قوز تاثیرات منفی روی چهره می گذارد و زمانی این مشکل برطرف می شود ، شاهد تغییرات چشمگیر و زیبایی در چهره افراد خواهید بود. برای این منظور لازم است در پروسه رینوپلاستی از برش های استخوانی ، تراش دادن بینی و حتی شکستن بینی کمک گرفته شود تا در نهایت بتوان فرم زیبایی به بینی بخشید. بعد از برطرف شدن قوز بینی می توان قوس ملایمی روی بینی ایجاد نمود که به زیبایی بیشتر چهره کمک می کند. البته این موضوع کاملا سلیقه ای بوده و به آناتومی چهره و سایر ویژگی های صورت هر فرد بستگی دارد. برخی افراد تنها دوست دارند قوز بینی برطرف شده و بینی از نمای نیم رخ دارای شیب صاف و طبیعی باشد. بهتر است در جلسه مشاوره با جراح بینی خواسته ها و انتظارات خود را مطرح نمایید تا پزشک بینی شما را به نحوی جراحی نماید که در نهایت به سلیقه شما نزدیک باشد. به صورت کلی توجه داشتن به خواسته های بیمار در نهایت با رضایت و موفقیت بیشتری از پروسه جراحی بینی استخوانی در شیراز همراه است.
علت ایجاد قوز بینی
به صورت کلی قوز بینی ممکن است به صورت ژنتیکی از ابتدای تولد وجود داشته باشد که هر چه سن فرد افزایش پیدا می کند و بینی رشد می کند ، قوز نمایان تر خواهد شد. در برخی موارد نیز ممکن است بر اثر ضربه ای که به بینی وارد می شود ، بینی دچار شکستگی ، قوز و برآمدگی شود.
برای تعیین وقت سریع با دکتر مرادیان فرم تماس زیر را پر کنید.
آیا عمل بینی استخوانی بدون جراحی امکان پذیر است ؟
حتما شما هم در شبکه های اجتماعی با تیترهایی مثل عمل بینی با لیزر و یا عمل زیبایی بینی بدون جراحی مواجه شده اید. در واقع امروزه به کمک پیشرفت های پزشکی تکنیک های جدیدی ارائه شده است که به کمک آن می توان برخی از مشکلات ظاهری بینی را بهبود بخشید. برای مثال همانطور که پیش از این نیز اشاره شد یکی از مشکلات شایع افرادی که قصد جراحی بینی استخوانی در شیراز ، دارند ، به دلیل وجود قوز بینی می باشد. امروزه به کمک تزریق فیلر می توان این مشکل را در بازه زمانی کوتاهی به صورت غیر تهاجمی برطرف نمود. این تکنیک با مزایا و معایب خاصی همراه است از جمله مزیت های آن می توان به دستیابی به نتیجه سریع ، دوره نقاهت کوتاه و هزینه پایین اشاره نمود و از معایب آن باید به مواردی مثل موقتی بودن نتیجه درمان ، نیاز به صرف هزینه به صورت سالانه ، ایجاد تغییرات به صورت محدود و غیره اشاره کرد ؛ همچنین ذکر این نکته لازم است که تزریق فیلر مشکلات مربوط به ظاهر بینی را به صورت جزئی برطرف می نماید و تاثیری در بهبود مشکلات عملکردی بینی نظیر انحراف یا پولیپ بینی ندارد. به کمک نخ لیفت نیز تنها می توان نوک بینی را بالا کشید و ظاهر بینی را به صورت مختصر تغییر داد. این پروسه نیز با مزایا و معایب مشابه تزریق فیلر به بینی همراه بوده و کاملا موقتی می باشد. در رابطه با لیزر و عمل رینوپلاستی نیز باید بدانید که این امر واقعیت نداشته و لیزر در جراحی و کوچک کردن بینی هیچ نقشی ندارد. در صورتی که قصد دارید از نتیجه دائمی از انجام عمل بینی استخوانی در شیراز ، خود برخوردار شوید و تنها یک بار برای همیشه هزینه کنید ، بهترین انتخاب روش جراحی است.
چگونه بعد از جراحی بینی استخوانی چسب بینی بزنیم ؟
معمولا در صورتی که پروسه چسب زدم را بعد از عمل بینی انجام دهید نتیجه بسیار بهتری را دریافت خواهید کرد و تاثیر مستقیم در ظاهر و فرم بینی شما خواهد داشت. بنابراین در صورتی که می توانید بعد از جراحی حتما به بینی خود چسب بزنید توجه کنید که در صورت ندانستن نحوه چسب زدم به مطب پزشک مراجعه نمایید تا این کار به بهترین شکل ممکن برای شما انجام شود.
برای اینکه بتوانید به بینی خود چسب بزنید باید یک تکه چسب 10 سانتی متری جدا کنید و آن را به صورت افقی برروی بینی قرار دهید به شکلی که وسط آن برروی تیغه بینی قرار گیرد بعد از چسباندن وسط آن دو طرف چسب را بالا بکشید و آن را بچسبانید. این کار باعث می شود تا چسب به صورت صاف و موازی برروی کناره های بینی قرار گیرد. این کار را با چند قطعه نوار چسب ادامه دهید تا بینی را کاملا دربر بگیرند.
بعد از آن باید تکه های چسب کوچک تری به اندازی 4 الی 5 سانتی متر تهیه کنید. بعد از این که 4 الی 5 قطعه از آنها آماده کردید به صورت عمودی و به شکلی که لبه آن ها برروی هم قرار گیرد برروی تیغه بینی بچسبانید.
نکته مهمی که باید در چسب زدن بینی بعد از جراحی بینی استخوانی به آن توجه کنید این است که هنگام چسب زدن نباید فشار زیادی برروی بینی وارد نمایید. تنها یک نیرو بسیار کم برای چسباندن آنها کافی می باشد.
توجه کنید برخی از پزشکان توصیه میکنند چسب ها را با فشار زیاد بچسبانید و چسب نوک بینی را شدیدا بالا بکشید ، اما باید بدانید که اینکار نا صحیح است و به بینی آسیب وارد می کند. در صورتی که به طور مداوم نیز فشار برروی نوک بینی باشد احتمال افتادگی آن به مرور زمان بعد از جراحی بینی استخوانی افزایش میابد.
اقدامات مهم پیش از جراحی بینی استخوانی
- انتظارات خود را با جراح بازگو نمایید ، همچنین بهتر است انتظار معقولانه از انجام این فرآیند ، داشته باشید.
- در صورتی که دارای سابقه بیماری خاصی هستید یا حساسیت دارویی دارید ، دکتر مرادیان ، متخصص گوش و حلق و بینی شیراز را در جریان قرار دهید.
- چنانچه در یک سال گذشته جراحی انجام داده اید ، حتما جراح بینی را مطلع کنید.
- حداقل تا دو هفته قبل از عمل بینی استخوانی در شیراز از مصرف دارو هایی ؛ چون آسپرین و پروفن خودداری کنید.
- به مدت 8 ساعت قبل از جراحی بینی استخوانی در شیراز از خوردن و آشامیدن خودداری کنید تا معده حین جراحی خالی باشد.
- از دو هفته قبل از جراحی ، از سیگار یا قلیون کشیدن خودداری کنید.
- از مصرف هرگونه مشروبات الکل دار از دو هفته قبل از جراحی پرهیز کنید.
- روز عمل نیم ساعت قبل از جراحی و به اتفاق یک همراه در محل عمل بینی حضور به عمل آورید.
- در روز عمل خانم ها بدون آرایش و لاک و آقایان بدون ریش و سبیل در محل جراحی حضور داشته باشند.
- از داشتن زیور آلات در روز عمل خودداری کنید.
- روز عمل تمام مدارک پزشکی لازم را همراه خود داشته باشید.
نکات مهم مراقبتی بعد از جراحی بینی استخوانی
- بعد از عمل بینی استخوانی در شیراز ، بینی متورم و کبود خواهد شد ، به همین دلیل از کمپرس یخ به منظور کاهش این عوارض استفاده نمایید.
- گچ و اسپلینت قرار گرفته بر روی بینی ، بعد از گذشت حدود یک هفته توسط جراح برداشته خواهد شد. توجه داشته باشید که در این مدت گچ خیس یا مرطوب نشود.
- تا یک هفته به خوبی استراحت کنید و از انجام فعالیت های سنگین خودداری نمایید.
- تا دو هفته از مصرف نوشیدنی های الکل دار و استعمال دخانیات خودداری کنید.
- بعد از جراحی بینی استخوانی از رفتن به محل هایی که احتمال وارد شدن ضربه به بینی وجود دارد ، پرهیز نمایید.
- از خوابیدن به پهلو و شکم خودداری کنید و طاق باز بخوابید.
- به هنگام خوابیدن به کمک دو بالش سر خود را بالا تر از حد معمول قرار دهید.
- از انجام فعالیت های ورزشی سنگین ، شنا و شیرجه زدن خودداری کنید.
- حرارت موجب افزایش تورم بینی خواهد شد ؛ بنابراین در معرض تابش مستقیم آفتاب قرار نگیرید.
- تا دو ماه بعد از انجام عمل بینی استخوانی ، استفاده از عینک آفتابی و طبی ممنوع است و در صورتی که استفاده از عینک الزامی است ، از لنز استفاده نمایید.
- از خاراندن و مالش بینی بعد از جراحی بینی استخوانی در شیراز با دکتر حسین مرادیان ، خودداری کنید.
- در روز های ابتدایی از فین شدید، خندیدن و حرف زدن بیش از حد پرهیز نمایید.
- تا زمان برداشتن اسپلینت از روی بینی از حمام رفتن امتناع کنید.
- رژیم غذایی خود را با مایعات و غذاهایی که نیاز به جویدن ندارند ، شروع کنید.
- مصرف ادویه و نمک موجب تورم بینی خواهد شد ؛ بنابراین استفاده از آن ها را به حداقل برسانید.
مدت زمان عمل بینی استخوانی چقدر است ؟
مدت زمان جراحی بینی استخوانی معمولا بین ۱.۵ تا ۳ ساعت طول می کشد. این زمان بسته به پیچیدگی بینی ، تکنیک مورد استفاده جراح و نیازهای اصلاحی برای هر بیمار متفاوت است. در عمل بینی استخوانی ، معمولا تمرکز بر کاهش قوز بینی ، رفع انحرافات و ایجاد تقارن بهتر است. تکنیک های باز یا بسته برای این نوع عمل استفاده می شود که هر یک بسته به شرایط بیمار انتخاب می شود. اگر جراحی با روش باز انجام شود ، به دلیل دسترسی بیشتر جراح به ساختار بینی ، زمان عمل کمی بیشتر طول می کشد. همچنین در مواردی که بینی نیاز به اصلاحات پیچیده تری داشته باشد ، ممکن است مدت زمان عمل جراحی طولانی تر شود. این زمان بندی کلی بوده و با توجه به شرایط خاص هر بیمار ممکن است تغییر کند.
درد عمل بینی استخوانی
میزان درد بعد از جراحی بینی استخوانی متوسط است و به خوبی قابل تحمل می باشد. بیشتر بیماران از احساس فشار یا کمی درد در ناحیه بینی و اطراف چشم ها در روزهای اول بعد از عمل شکایت می کنند که این حس بیشتر به دلیل تورم و کبودی های طبیعی ایجاد شده است. البته جراح معمولا برای کاهش درد و راحتی بیمار ، داروهای مسکن تجویز می کند که تاثیر زیادی در کنترل این درد دارند. در روزهای ابتدایی بعد از عمل بینی استخوانی ، بیشتر بیماران احساس سنگینی و ناراحتی در ناحیه بینی و صورت دارند که این حالت به تدریج و با کاهش تورم از بین می رود. استفاده از کمپرس سرد در ساعات اولیه و استراحت کافی نیز می تواند به کاهش درد و تورم کمک کند. به طور معمول ، درد بعد از یک هفته تا ده روز به شکل محسوسی کاهش می یابد و فرد می تواند به فعالیت های روزمره خود بازگردد. مهم است که بیمار از دست زدن به بینی خودداری کند و دستورالعمل های بهترین جراح بینی استخوانی را برای پیشگیری از ایجاد آسیب و درد بیشتر رعایت نماید.
سوالات متداول جراحی بینی استخوانی
-
آیا ممکن است بعد از انجام عمل بینی استخوانی در شیراز ، بینی به فرم قبلی خود باز گردد ؟
در صورتی که تکنیک های جراحی به صورت دقیق و اصولی در پروسه جراحی به کار گرفته شود ، به هیچ عنوان امکان برگشت و یا تغییر شکل بینی بعد از مدتی وجود ندارد ؛ مگر اینکه بر اثر حادثه ای ضربه ای شدید به بینی وارد شود.
-
استفاده از چسب بینی بعد از جراحی چه تاثیری در بینی های استخوانی دارد ؟
خوب است بدانید که مدت زمان استفاده از چسب در بینی های استخوانی و گوشتی یکسان نیست. بینی های استخوانی برای مدت زمان کوتاه تری نیاز به استفاده از چسب دارند. اصلی ترین دلیل استفاده از چسب بینی بعد از عمل کمک به کاهش تورم بینی می باشد.
-
آیا دوره نقاهت جراحی بینی استخوانی در شیراز طولانی است ؟
پروسه انجام عمل زیبایی بینی های استخوانی دارای پیچیدگی زیادی نیست به همین دلیل میزان تورم و کبودی کم است ؛ مگر در مواردی که نیاز به تراشیدن استخوان بینی باشد. به صورت کلی افراد بعد از گذشت یک هفته می توانند به انجام فعالیت و کارهای روزانه خود مشغول شوند.
-
کدام فرم برای بینی های استخوانی مناسب تر است ؟
در انجام عمل بینی استخوانی در شیراز نکته ای که باید در نظر گرفته شود ، در تناسب بودن بینی با آناتومی صورت است. اگر فرد صورت استخوانی با اجزای ریزی داشته باشد از مدل های فانتزی و نیمه فانتزی نتیجه خوبی حاصل می شود ، اما اگر اجزای صورت فرد بزرگ باشد ، بهتر است از کوچک کردن بیش از حد بینی خودداری شده و بینی به فرم طبیعی جراحی شود.
-
هدف اصلی بیماران از انجام رینوپلاستی استخوانی در شیراز چیست ؟
هدف کلی این افراد اصلاح تیغه بینی و برداشتن قوز بینی می باشد. به همین دلیل در انجام رینوپلاستی بینی استخوانی بیشتر تمرکز جراح بر روی تیغه بینی می باشد.